Мария Цънцарова и BTV срещу Възраждане

Мария Цънцарова

Златимир Йочев: Сюжет от Петък, признание и разкритие в ефира на Би Ти Ви от страна на независимия общински съветник Иван Алексиев, който твърди, че е пребит посред бял ден н и той намира връзка между това, което му се случва пред свидетели,и неговото напускане на структурите на партия Възраждане. Отговорът на партията от страна на лидера Костадин Костадинов, който е наш гост. Добро утро!

Костадин Костадинов: Добро утро!
Мария Цънцарова: Добро утро!

Мария Цънцарова: Кой е пребил общинския съветник Иван Алексиев?

Костадин Костадинов: Откъде да знам? Трябва ли да знам?

Мария Цънцарова: Според него трябва да знаете.

Костадин Костадинов: Би трябвало да ме питате по същия начин и за това, което видяхме преди малко с тази изключително неприятна криминална новина от Враца. Защото аз съм уверен и вярвам, че ако някой излезе утре и обвини Възраждане за каквото и да било, вие ще му този ефир и той ще излезе и ще говори тук абсолютно безнаказано клевети.

Мария Цънцарова: Иван Алексиев е общински съветник.

Костадин Костадинов: Впрочем аз съм сигурен, че човекът все пак осъзнава своята наказателна отговорност и заради това на този етап се въздържа да споменава имена, защото в момента, в който спомене имена, ще му бъдат заведени дела за клевета.

Златимир Йочев: Кръгът обаче на хората, които по негови думи са отговорни за това е много малък. Той е казал човек от националното ръководство, там са петима души. Поне ще направите ли проверка, господин Костадинов, за да изчистите за вас съмненията?

Костадин Костадинов: А вие направихте ли проверка, когато поканихте това лице в Петък. Първо искам да се извиня на нашите избиратели въобще, че такъв субект е попаднал в нашите листи, но както се казва, стават грешки, за което моля за извинение на нашите софийски избиратели. На второ място, ако си бяхте направили справка да проверите в интернет, достатъчно е да запишете името на Ивана Лексея в Google, ще ви излязат и други новини свързани с него, които показват, че е възможно да има други мотиви.

Впрочем, аз това нещо го разбрах след като излезе в Петък в ефира на тази национална телевизия да говори. От тогава насетне разбирам, че има и други мотиви, които биха могли да бъдат в основата на това посегателство, ако действително има посегателство, защото вие казахте той е твърди, че срещу него е извършено покушение.

Мария Цънцарова: Има медицинска документация от ВМА, в която е описано, че му е счупен носа и има контузни рани по главата.

Златимир Йочев: По-скоро предположенията са за връзката кой може да го е извършил, а не дали е имало посегателство.

Костадин Костадинов: С това лице, ние очевидно ще се видим в съда. Очевидно е, че това е въпрос на поредната съшита с бели конци история. Между другото, прави ми впечатление, много интересно нещо. Миналата седмице имаше много хубав синхрон между НОВА телевизия и Би Ти Ви, защото в сряда имаше подобно обвинение само че от една жена срещу наш бивш кандидат за кмет на Берковица в петък излиза това. Честно казано, чаках неделя, защото като гледам как върви през ден , чаках неделя нещо да излезе, но не е късно и днес да се появи поредният, който да каже подобни неща. Извиняйте, това не е сериозно.

Мария Цънцарова: Господин Костадинов, как си обяснявате, че хора, свързани с Възраждане, се оплакват от едни и същи начини на действие от страна на ръководството?

Костадин Костадинов: Кои са тези хора?

Мария Цънцарова: Ами, ето, имаме Иван Алексиев. Казвате друг случай, колегите се показали от НОВА телевизия.

Костадин Костадинов: И те са оплакват също от ръководството? Защо излъгахте?

Мария Цънцарова: Имаме Елена Гунчева, която също разказва, че и е бил оказван натиск.

Костадин Костадинов: За същата тази Елена Гунчева има предостатъчно неща, писани в интернет и особено, когато миналата година тя напусна групата на Възраждане. Така че, извиняйте, изглежда абсолютно несериозно. Защото вие казвате много хора и в следващия момент казвате две имена.

Вижте цялото интервю в моя Телеграм канал.

Последвайте моя канал в Телеграм и нашия канал във Вайбър, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации.

Сподели поста:

Свързани статии

1 коментар на “Мария Цънцарова и BTV срещу Възраждане”

  1. Стойка Сарафова

    Сърдечно благодаря на лидерите на „Възраждане“за запазването на парите в брой ! Вярата ми във вас е несломима във всяко ваше дело !
    Дерзайте млади хора !
    Народът ви подкрепя ( с малки изключения – на тези им трябва време да се осъзнаят).
    Здраве желая на всеки един от вас!

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *