Няма да допуснем да поругаят паметника на свободата!

паметника на свободата

Стана ясно, че властта в лицето на управляващата престъпна коалиция ППДБ-ДПС-ГЕРБ обмисля реставрация на паметника на свободата на връх Шипка. Впрочем, тук е моментът да кажа, че когато говорят за паметника на свободата, те изрично скриват неговото име, защото не може Свободата да има паметник в България. България може да има паметник на робството, но не може да има паметник на свободата. Той трябва да бъде скрит, трябва да бъде унищожен, трябва да бъде демонтиран. Точно по тази причина казват паметника на Шипка. Паметникът на Шипка си има име. И това име е паметник на свободата. Вчера стана ясно, че паметникът на свободата ще бъде реставриран в продължение на три години. През тези три години достъпът него ще бъде ограничен. Дори не е ясно дали ще могат да се провеждат традиционните чествения, които са там на 3 март за националния празник на България и през август месец за годишнината от боевете при Шипка, когато всъщност е извоювана българската свобода.

Казвам всичко това, защото след време може да го няма в учебниците по история, ако България продължи да бъде управлявана от това престъпно управление. Когато стана ясно за подготвяния ремонт, си направих труда да проверя колко време всъщност е изграждан паметникът на свободата. Оказа се, че той е бил изграждан малко повече. Иначе казано, не би се било за 3 години да се прави реставрация. Другото нещо което е факт е, че една такава реставрация е нужна, защото паметникът не е пипан и не е ремонтиран от 40 години.

Какво кроят за паметника на свободата?

Само, че не и за тригодишен период. И в никакъв случай да не се ограничава достъпа на хората. Защото какво си представяте, че може да се случи? Аз мога да ви кажа, че целта на управляващите е много проста. И тя е да няма празненства там. Защото от години празникът 3 март на Шипка на паметника на Свободата се превърна в една манифестация на антиправителствени чувства. На антитурски чувства, на антиамерикански чувства и на проруски и на пробългарски чувства.

В резултат на което властта в лицето на управляващата престъпна тройна колиция ППДБ-ДПС-ГЕРБ иска да унищожи символа на българската свобода – паметника на Шипка. Въобще не бих се учудил, ако в един момент, докато го реставрят, току-виж падне… Защото нали видяхте как почнаха да правят реставрацията на паметника на ПСА. Нарязаха го с флекс, по най-варварски начин. Между другото ние водихме дело по този повод. Спечелихме делото.

Съда казано правителството в лицето на областната управителка, която е изпълнител на волята на правителството, са престъпници, нарушили са законите. Това не ги спря. Въпреки всичко те продължиха с рязането. Мислите ли, че с паметника на свободата ще е по-различно? Съвсем спокойно биха могли да кажат, че в резултат на станала някаква грешка или конструктивен недостатък на конструкцията, тук виж паметникът на свободата падне. Това е целата на управляващите изверги. Заради това, уважаеми съродници, искам да се обърна към вас.

Така или иначе, за сега все още нищо няма да се случва, защото твърдят, че едва от юнин месец щели да започнат тези дейности. На 3-ти март, има тържества на Шипка както всяка година. Аз ще бъда там, както съм там от години. За първи път ходих през 1998 година, като студент първи курс във Велико Търново. Беше прекрасно усещането. От тогава почти всяка година съм ходил на 3 март там. Последните 5 години не съм пропускал. Тази година ще отида специално. Не знам какво точно ще бъде времето, но ще бъда там задължително.

Призовавам всеки един от вас. Нека да се качим, както обикновено се качват 20-30 хиляди души. Тази година да се качим 100 хиляди души. Защото ако трябва да говоря за себе си…Сега съм много ядосан. Обаче от друга страна, ние все пак се занимаваме с политика. Трябва да спазваме етикет, защото иначе, нали знаете какво се случва? Поръчковите ни американски медии започват да казват, „Виждате ли ги тези от Възраждане? Те не можат да се контролират! Те са леко неконтролируеми, те са луди, те подскачат, те се скандалджии, те ходят да се бият.“ и така нататък.

Какво искаме да ви призова да направите?

Няма смисъл да ви казвам тези неща. Ние не можем да бъдем провокирани от елементарни провокатори. Но искам да ви призова за следното. Ядосайте са! Имаме тази година един златен шанс. И може би още един. Златният шанс е на 9 юни. 9 юни, когато са европейските избори, когато ще се избират представители в европейския парламент. Възраждане в този случай, като единствената българска политическа организация е намерила своите съюзници в Европейските държави.

Имаме много такива съюзници. Заедно с нас е Льо Пен от Франция, Салвини от Италия, Вилдерс от Нидерландия, Кикал от Австрия, най-големата политическа организация там. Алтернатива за Германия също, която е втората по големина политическа организация в Германия. Имаме съюзници, с които заедно ще направим нова Европа. Европа на нациите, не Европа на брюкселската бюрокрация. Ето защо искам от вас да си излеетее чувствата, да се мобилизирате, да се ядосате и да не забравяте, че на 9 юни имаме възможност наистина да постигнем уникален успех.

Да не говорим, че това правителство, което ни управлява, е доста нестабилно и е твърде вероятно да падне. И когато падне ще имаме и предсрочни парламентарни избори. Разбирате ли за какво говорим, уважаеми сънародници? Надявам се, че го разбирате. Тази година България трябва да извоюва свободата си. И като едно от първите неща, които трябва да направим, е да не допуснем поругаването на паметника на свободата на 3-и март. Затова на 3-и март ще бъда на Шипка. Елате, заедно с нас, нека да съберем 100 000 българи и нека да кажем заедно, че България не се продава, България не се предава.

Да живее България!

Последвайте моя канал в Телеграм и нашия канал във Вайбър, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации.

Сподели поста:

Свързани статии

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *