Няколко предложения към ППДБ

ППДБ

Гледам жалките хленчове и унизителното гърчене на ППДБ пред ГЕРБ и ДПС за подписването на коалиция за управление и имам следните три предложения към розовите евроатлантици:

  1. На следващите избори се явете като коалиция. И без това отсега говорите как ще управлявате заедно, затова не си губете времето и направете коалиция предварително. Коалицията е ясно как ще се казва – Обединени евроатлантици (ППДБ-ДПС-ГЕРБ).
  2. Има и по-лесен вариант. Директно си гласувайте за ДПС и ГЕРБ – така ще си спестите посредниците. Защо да гласувате за ППДБ, след което ППДБ да се моли на колене на ДПС и ГЕРБ, като можете да си гласувате направо за ДПС и ГЕРБ и да си спестите унижението?
  3. Има и още по-лесен вариант. ППДБ се саморазпуска и влива в другите две партии – ПП в ГЕРБ, а ДБ в ДПС. Христо Иванов по традиция отдавна стои в скута на Пеевски, а пък за любовта на Киро и Асен към Борисов книги може да се напишат. На практика разлика между ППДБ, ДПС и ГЕРБ няма, така че това решение е възможно най-практичното от трите.

Последвайте моя канал в Телеграм и нашия канал във Вайбър, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации!

Сподели поста:

Свързани статии

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *