Официална позиция на ПП Възраждане!

официална позиция на пп възраждане

В тази тежка политическа криза страната ни има нужда от твърда ръка и категорични решения. Станахме свидетели на безкрайно унизителни политически както действия, така и бездействия, но най-вече неадекватност и безотговорност.
Единственият гарант за проспериращо бъдеще на България и нормализация на страната ни е „Възраждане“.
Ние сме водили, водим и ще продължаваме да водим последователна политика, отстояваме своите принципи и нито веднъж не подведохме, излъгахме или предадохме доверието на своите избиратели.
Много битки вече минаха. Знам, че още много предстоят. Имаме програма за управление на страната, която поставя интересите на българския народ над всичко. Готови сме да управляваме България.
Способни сме да водим диалог с всички политически партии, без ДПС – това е етническа мафиотска организация, по следните теми:

 • еврозоната – провеждане на референдум за запазване на българския лев;
 • НАТО – законопроект за излизане и провеждане на референдум;
 • Шенген – не сме съгласни с приемаме на нелегални миганти в България;
 • оръжия за Украйна – незабавно прекратяване на изпращането на оръжия, обявяване на неутралитет и посредничество за постигане на мир.
  Готови сме да получим третия мандат и да седнем на масата за преговори по горните теми.
  Кризата на доверието към политическите партии достигна своя връх! Нужни са категорични и решителни стъпки в посока оттласкване от дъното, установяване на нормализация и поставяне на България като пълноправен и надежден член и съюзник на геополитическата сцена.
  В тези тежки години на изпитание е нужно България да бъде поведена от истински лидер, с лице към народа, а не неуравновесени марионетки, наведени към посолстваТА.
  Повече така не може!

Последвайте моя канал в Телеграм и нашия канал във Вайбър, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации!

Сподели поста:

Свързани статии

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *