Петър Волгин и лицето на българския евроатлантически елит

Петър Волгин

Гледах снощната „Панорама“ по БНТ и съм потресен от нивото на т.нар. политически елит. А не е като да не съм запознат с него. Илхан Кючюк от ДПС през цялото време обясняваше как трябва да изпълняваме това, които ни се нареди в Брюксел, защото от нас нищо не зависи. Другите двама евродепутати в студиото мъдро си клатеха главите в знак на съгласие. Андрей Новаков от ГЕРБ, охранен като бик и почти толкова умен, се опита да каже нещо, но речниковият му запас от 100 думи го изостави още на втория въпрос. А имайте предвид, че в „Панорама“ гостите традиционно получават въпросите предварително и идват с предварително подготвени пищови.

Джуджето Джамбаски от МВРО-БНД беше в традиционното си агрегатно състояние – пияно, надрусано или и двете едновременно. За в бъдеще е добре да има тест за алкохол и наркотици в студиото, поне за да знаем в коя точно фаза от личностния си разпад е в момента видното евроджудже. Даниел Лореал от ППДБ пренаписа географията като обяви, че Северна Македония е южна съседка на България и през цялото време се държеше така, все едно вече е в европарламента. Завалията явно не знае, че сектата на Ицхак Иванов вече се е задействала с преференциите за своите хора от ДБ, и че от ПП ще гледат Брюксел и Страсбург през крив макарон. Силно се надявам поне в студиото вчера Лореал да не е влязъл по джапанки, както обичайно ходи в българския парламент. Другите двама няма смисъл да ги коментирам, защото не казаха нищо, което си заслужава да се коментира.

Най-гнусното от всичко обаче беше начинът, по който се обръщаха един към друг – „колеги“. Все едно са някакъв профсъюз, а не събрани от кол и въже измамници, пропадняци и обикновени престъпници. Ето защо се гордея, че Петър Волгин единствен не се вписа в тази жълто-кафява картина, показвайки на думи и дело разликата между Възраждане и всички останали.

Повече така не може!

На 9 юни Възраждаме България!

Последвайте моя канал в Телеграм и нашия канал във Вайбър, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации!

Сподели поста:

Свързани статии

Ибрахим Реиси

Кои са следващите?

Когато миналата седмица беше извършен опит за убийство срещу словашкия мин.-председател Роберт Фицо, зададох следните два въпроса – кой има

Прочети повече

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *