Поредна репресия срещу българин от Македония

Томе Блажевски

Преди два дни беше осъществена поредна репресия срещу българин от Македония. Томе Блажевски, председател на дружество „Цар Борис III“ в Охрид, е бил задържан на границата от македонски полицаи заради 10 български книги! Книгите са исторически, разбира се, и разказват историята на македонските българи. Тази история обаче в Македония е забранена и разказването на истината за нея е престъпление. Ето защо Блажевски е задържан, а книгите му са конфискувани.

За пореден път истината беше арестувана в Македония. За това може да благодарим само и единствено на ГЕРБ, ППДБ и ДПС, които вдигнаха ветото над преговорния процес на Македония за членство в ЕС, с което на практика дадоха картбланш на антибългарският елит в Скопие да изтезава и потъпква българите в Македония.

Излишно е да казвам, че когато Възраждане започне да управлява, това ще се промени. България има ресурса да накара съседите си да спазват правата на българите. Просто е време страната ни да започне отново да се управлява от българския народ, и всичко ще бъде наред!

Последвайте моя канал в Телеграм и нашия канал във Вайбър, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации!

Сподели поста:

Свързани статии

Ибрахим Реиси

Кои са следващите?

Когато миналата седмица беше извършен опит за убийство срещу словашкия мин.-председател Роберт Фицо, зададох следните два въпроса – кой има

Прочети повече

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *