Поредно международно признание за Възраждане!

Никола Дюпон-Енян

Преди малко приключи срещата ми с Никола Дюпон-Енян, председател на „Изправи се, Франция“ и депутат във френския парламент. Разговорът ни, на който присъства и Станислав Стоянов, депутат на Възраждане от Велико Търново, продължи повече от 2 часа и премина изключително ползотворно. Договорихме се за негово посещение в България и за съвместна работа по общите ни проблеми в Европейския парламент. Установихме почти пълно съвпадение на нашите виждания по ключови външно политически въпроси и вярвам, че тепърва ще задълбочаваме нашето сътрудничество.

Интересно е какъв коментар направи Дюпон-Енян на нашата борба за запазване на българската финасова независимост. Посъветва ни да браним лева на всяка цена, защото „еврото е смърт за икономиката“. От устата на един от ветераните на френската политика с 26 годишен стаж като депутат това определено звучи като много сериозно предупреждение. Не че не го знаем, но е доста впечатляващо, когато го чуем от политик с такъв ранг.

Борбата на Възраждане за свободна и независима България продължава и в нея ние отдавна вече не сме сами. Заедно с нас и до нас са нашите съюзници от другите европейски държави, които стават все повече и все по-силни!

Последвайте моя канал в Телеграм и нашия канал във Вайбър, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации!

Сподели поста:

Свързани статии

Ибрахим Реиси

Кои са следващите?

Когато миналата седмица беше извършен опит за убийство срещу словашкия мин.-председател Роберт Фицо, зададох следните два въпроса – кой има

Прочети повече

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *