Поругаха паметника на граф Игнатиев във Варна

паметник на граф игнатиев

Това е паметникът на граф Игнатиев във Варна. Съборен е от неизвестни засега изверги преди часове в центъра на Варна. Миналата година точно на 3 март пък беше поруган с бяла боя. Тогава престъпникът беше оправдан от съда. Вероятно същото ще стане и с престъпниците, които са съборили паметника днес. Същото нещо извергите от ППДБ и техните ортаци от ДПС и ГЕРБ подготвят и за Паметника на свободата на Шипка.

Ще почнат поругавания, някой ще го надраска, друг ще го залее с боя, трети ще му счупи нещо, ще почнат да ни убеждават от телевизора как бил спорен, как бил в прослава на вражеска Русия и един ден ще го взривят. Няма да го демонтират, защото е много трудно, а директно ще го съборят. Ако не ви се струва възможно, спомнете си управляващата престъпна клика колко „невъзможни“ престъпления извърши само за последните няколко месеца и се замислете.

Проклети да сме като народ, ако позволяваме гаврите с историята и културата ни да продължават по този начин! Българи, време е да се ядосате! Днес посегнаха за пореден път на граф Игнатиев, наричан с любов от нашия народ „графа на българите“, утре ще посегнат на Шипка, накрая ще ликвидират и държавата ни!

Знаем всеки престъпник и няма да оставим никой от тях ненаказан. Задължителното условие за това е да вземем властта. Важна крачка в тази посока са изборите след пет месеца – на 9 юни. Спечелим ли ги, с подкрепата на нашите съюзници в Европа, ще променим хода на събитията не само в България, но и на континента. Бъдещето е в нашите ръце, победата е наша!

Последвайте моя канал в Телеграм и нашия канал във Вайбър, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации.

Сподели поста:

Свързани статии

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *