Какво очаква паметника на свободата?

Паметника на Шипка

Когато излезе новината, че почва „ремонт“ на Паметника на свободата, качих илюстративна снимка от предишния „ремонт“ през 2019 г. Знаех, че паметника вече е ограден, но не исках да карам някой да се качва само за да го снима. Тъй като американските жълто-кафяви „медии“ се хванаха за снимката, че била стара, сиреч информацията за забранения достъп до монумента не била вярна, се наложи вече да пратя хора.

На снимката е Димитър Пашев, председател на Възраждане-Казанлък и председател на комисията по култура в общинския съвет на Казанлък. Снимката е от петък. Паметникът е ограден и достъпът до него вече е забранен. На табелата пише на български и английски (както знаете, в нашата страна има два официални езика – английският като нищо може скоро да измести българския), че има опасност от падащи предмети. Абсолютно същите табели бяха сложени и по оградите на Паметника на съветската армия.

Защо имаме основания да се притесняваме от този ремонт? Напомням, че паметника на съветската армия беше махнат абсолютно незаконно. Съдът го потвърди, и въпреки това го махнаха. Никой не е предполагал, че управляващите еничари ще сторят такова брутално закононарушение. Ето защо сега имаме всички основания да сме притеснени за Шипка. 3 години ремонт на фугите – че той за толкова години е построен! Да не говорим, че беше ограден още същия ден, когато излезе новината по телевизията. Целта им засега е да спрат честванията там, които се превърнаха в най-мащабната манифестация на пробългарски и проруски чувства в България. А след това като нищо може да почнат провокации – някой ще надраска паметника, друг ще му счупи нещо, американските жълто-кафяви „медии“ ще почнат да говорят как разделя народа и след няколко години няма да го има. Това, разбира се, ще се случи само ако това управление се задържи, а то, според мен, няма да се задържи. Но все пак сме длъжни да разглеждаме всеки сценарий.

Ето защо, уважаеми сънародници, ви призовавам – елате на Шипка на 3 март! Нека се съберем 100 000 българи там! Елате, въпреки оградите на еничарите и забраните им за достъп! Нека възраждането на българската свобода отново, както през 1877 г., да започне от Шипка!

Последвайте моя канал в Телеграм и нашия канал във Вайбър, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации.

Сподели поста:

Свързани статии

3 коментара на “Какво очаква паметника на свободата?”

  1. Георги

    Не трябва да се допуска „РЕСТАВРАЦИЯ“ НА ШИПКА ОТ БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ

  2. Да се открие коя фирма ще прави ремонта на паметника.Да представи писмена документация по седмично какво ще прави( строи или разрушава).Да премахнат металните прераждания една седмица преди празника.Да се организира хора да охраняват паметника поне една седмица преди празника.Да има членове от ловни дружинки с оръжие да охраняват хората които ще премахнат металните препятсвия за да се съберат покрай паметника за празника.Ако нямат оръжие да вземат брадви ,железни вили,колове и всички подръчни средства за да се защитат всички хора които ще присъстват на празника. Колкото по рано се организираме да пазим паметника , толкова по сигурни ще бъдем че няма са се разруши. А фирмата която ще извършва ремонта и хората които ще работят да се направят снимки на всеки и да се напишат трите имена и да се разпространят по телеграм и всички възможни медии.За да знаем кой дава заповедите и кой ги изпълнява,за да им се търси отговорност и линчуват ако извършват работа коята вместо да възтанови разрушава паметника.

  3. Иван Груев

    Според мен ще премахнат свещените исторически реликви вътре и ще ги заменят с имитации. Ще тежат по-малко от паметника докато накрая не остане нищо. Тези управляващи сатанисти са готови на всичко за да унищожат България и българите.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *