Реваншът за референдума

реванш за референдума

Отново ще коментираме темата за Референдума за запазване на българския лев. Както знаете, все още нямаме решение на Конституционния съд. Информацията, с която разполагаме отвътре, е, че Конституционният съд ще погази българския закон, ще погази българската Конституция и ще отхвърли провеждането на този  рефередум. Напомням нещо, което нашите врагове от американското посолство и техните слуги и марионетки в България никога не казват – въпросът за провеждане на Референдум за запазване на българския лев, който ние зададохме, е писан не от един, а от двама бивши конституционни съдии. Едни от най-добрите специалисти в сферата на българското конституционно право. Въпросът не просто отговаря на българската конституция, този въпрос е еманация на Закона за референдумите, защото в него се затвърждава суверенното право на българския народ да решава сам кое е добро и кое е лошо за него.

Напомням ви, че тъй като сме обвързани с договор за влизането на България в ЕС, съгласно който трябва да приемем еврото, но не сме обвързани с дата, въпросът, който ние задаваме, е за отлагане на влизането в еврозоната. Даже не точно за отлагане, защото няма решение за влизане, а за определяне на дата за влизане, която да е 20 години напред във времето (всъщност вече остават 19 години, защото датата е през 2043 година).

И така. Конституционният съд, подложен на тежък натиск, заедно с новите си двама членове – Атанасова и Белазелков, партийни назначения на ГЕРБ и на ПП/ДБ, ще поругае българската конституция, ще се изхрачи в лицето на 604 хиляди българи. Имайте предвид обаче, че това далеч не решава проблемите на управляващата престъпна коалиция между ПП/ДБ, ДПС и ГЕРБ. Те си мислят, че с погазването на българския закон и с изхрачването в лицето на 604 хиляди българи ще успеят да потушат нашите стремежи за свобода и независимост. Това обаче няма да стане поради следните няколко причини.

Първо, идват европейски избори на 9 юни тази година. На тези европейски избори „Възраждане“ е на път да постигне огромен успех.

Второ, „Възраждане“ вече не е самостоятелна единица, която се бори на принципа „и сам воинът е воин“. Ние вече имаме съюзници, ще повторя „съюзници“ (а не господари, както обикновено имат марионетките в България), хора, които мислят като нас, хора, които също като нас смятат, че ЕС, в настоящата си форма, представлява заплаха за европейската цивилизация. Хора, които също като нас искат да възстановят финансовата независимост на своите държави, да се премахне еврото и да се върнем към основите на функциониране на ЕС – културна и икономическа общност, а не политическа.

Очеизвадно, като политическа общност, която стига едва ли не до сформирането на свръх-държава, начело с анонимни чиновници от Брюксел, тя на практика унищожава европейска цивилизация. Унищожава европейските култури, културите на отделните европейски национални държави. Унищожава националните езици, традиции и обичаи и всичко останало, което  прави нас такива, каквито сме. На първо място българи, на следващо място европейци. Това важи и за всеки един от останалите европейски народи.

Следователно, влизайки в европейския парламент, заедно с нашите партньори, ще направим така, че управляващите тук марионетки да не бъдат толкова лесно допуснати да осъществят своите престъпни намерения и буквално да унищожат българския лев.

На следващо място е възможност, която никой не бива да пренебрегва. При успех на „Възраждане“ на европейските избори, шансът след това да има предсрочни парламентарни избори става изключително голям. Ето защо всеки глас за „Възраждане“ на 9 юни е глас срещу настоящото управление. От тази гледна точка не бива да се учудвате, когато чуете най-различни видове представители на американското посолство, било открити като ПП/ДБ, ДПС или ГЕРБ, било прикрити като разни анализатори в интернет, представящи се за полковници, бивши депутати и какви ли още не, т.е. всяка останала част от американската агентура в България, да клевети директно „Възраждане“ или да се опитва да ви накара да не гласувате. Когато не се гласува, на практика българите се отказват от основното си право, а именно правото си да управляват държавата. Най-злостната американска пропаганда, най-бруталната американска пропаганда, най-гадната американска пропаганда е насочена точно в този смисъл. И когато чуете някой да ви убеждава как не трябва да се гласува, как от нас нищо не зависи, как народът по този начин бил бойкотирал, да знаете, този човек е американски агент, класически американски агент.

Има и една категория хора, които Ленин, водачът на болшевишката революция в Русия, е наричал полезни идиоти. Има една такава категория хора, повтарящи мантрите на американската пропаганда, без да знаят, че това са точно такива мантри, наистина вярвайки, че се борят с американската пропаганда.

Разбирате ли всъщност кое е най-перфидното и кое е най-ужасяващото в цялата тази ситуация? Вкарвайки агенти за влияние, маскирани като борци срещу статуквото, американците на практика успяват да разединят българския народ.  Най-големият удар, който американските поробители причиниха на България и на българския народ, е, че успяха да го разединят. Вкарвайки такива долнопробни гадове, в истинския смисъл на думата, чужди агенти, като разни бивши полковници и прочие подобни такива уж-анализатори, които не излизат от телевизорите (между другото, в един момент човек почва да си задава въпроса, какво точно работят те и с какво се издържат) бяхме разединени и това е най-големият ни проблем.

Ето защо на предстоящите европейски избори ние трябва да излезем не просто да гласуваме, трябва да излезем да пометем управляващата престъпна коалиция! Защото това е начинът да ги накараме да спазват законите. И защото в крайна сметка при едни нови парламентарни избори може да се случи така, че ние да управляеме държавата.

Последвайте моя канал в Телеграм и нашия канал във Вайбър, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации!

Сподели поста:

Свързани статии

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *