Защо катастрофирахме?

Тези дни създадохме една неправителствена организация. Нарекохме я Център за демографска политика. Вчера официално я обявихме на пресконференция в БТА, като също така коментирахме и основната цел на начинанието ни. Да помислим как да се справим с демографската катастрофа. Обаче какво се случи. Наред с многото неща, които казахме, споменахме и че вече горе-долу се знае кога третата българска държава ще приключи (поне в сегашния си вид) съществуването си, а заедно с нея и българският народ. Споменахме също и че циганите у нас са доста повече от данните на официалната статистика и скоро може и да доближат милион. Това беше достатъчно, за да се отприщи същинска вълна от катастрофични заглавия по днешните вестници, телевизии и прочие медии. Акцента е един – българите измираме, скоро циганите ще са мнозинство. Реших да погледна коментарите под статиите и се начетох на мнения за изтребване, избиване, изселване, избиване, избиване и избиване. Все едно вчера не сме говорили за демографската катастрофа на българския народ, а за началото на геноцида над циганите.

Нека се замислим обаче поне за малко за причините за катастрофата и защо въобще катастрофирахме. Защото циганизацията е следствие от нея, а не причина, и ако искаме да лекуваме болестта трябва да започнем с причините, а не с последиците от нея. И аз имам свое мнение за решаването на циганския въпрос, споделял съм го и се знае. Този въпрос трябва да се решава спешно. Важно е обаче и да разберем, че за изчезването на българите са виновни самите българи. Ще го кажа възможно най-просто: ние не се възпроизвеждаме. Освен това и емигрираме във всички възможни посоки. И затова не е виновна държавата… само. Проблемът е сложен, много комплексен и дори в някаква степен психологически. Българският народ се самоубива ритуално и всички ние участваме  в това деяние – къде активно, къде само гледайки, къде напълно отричайки го, с което още повече го подпомагаме. Младите хора не искат да се обвързват, не искат да създават стабилни връзки, не искат да създават деца, не искат да носят отговорности. В повечето семейства предел на желанието за създаване на наследници е да се отгледа едно дете, въпреки липсата на сериозни финансови проблеми. Попитайте мъж или жена на 30 години, които още не са се обвързали защо не са го направили. Ще получите невероятни отговори – рано ми е, не сме се наживели, мъжете не стават, жените не стават, има време, не се чувстваме готови… Самодоволни и самодостатъчни незрели хедонистични същества. Съжалявам, трудно е да обвиниш сънародници, но това са фактите. Докато на 35 години някои цигани се радват на внуци, техните набори от българското племе тепърва изпитват трепетите на родителството. При това не всички от българските набори. Ей това е големия проблем на нашия народ. Той важи в еднаква степен както за националистите, така и за либералите, както за комунистите, така и за демократите, както за зелените, така и за небесно кафявите. Хора, които нямат деца, нямат и намерение в скоро време да имат. Или в най-добрия случай гледат по едно. И не смятат, че това е проблем.

Това  е най-сериозната задача пред нас българите днес. Ако успеем да я решим ще се справим с демографската катастрофа. Ако не – тогава тя ще ни довърши. Или по-скоро ние сами ще се довършим. И за това няма да са ни виновни циганите или турците. Сещам се какво ми каза един приятел, българин от Сърбия, когато му се роди второ дете. „Няма да се даваме на сърбите, я!“ И допълни, че това е най-патриотичното дело, което всеки българин може да направи – да създава българчета, за да се продължи българският народ. Точно, кратко и ясно, повече нямам какво да добавя.

Сподели поста:

Свързани статии

Ибрахим Реиси

Кои са следващите?

Когато миналата седмица беше извършен опит за убийство срещу словашкия мин.-председател Роберт Фицо, зададох следните два въпроса – кой има

Прочети повече

5 коментара на “Защо катастрофирахме?”

 1. FELDMARSCHALL

  Костадине, мисля че сам се досещаш какво е решението. Историята го е показала в близкото и по-далечно минало, аз няма да го кажа за да не бъда нападнат отново от разни демолибералстващи, които ще размахат Наказателния кодекс и ще ме заплашат с него (за сетен път). Ще кажа само, че от древни времена та до днес съществуват природни закони и сурова логика, която показва кои народи могат да оцелеят и кои ще бъдат изличени от лицето на земята. А това че живеем в 21 век и разни хуманисти и либерали развяват знамето на толерантността и говорят как трябва да бъдем кротки, да не се съпротивляваме на опасните обстоятелства, които възникват за нас българите… та тези техни пискливи крясъци не бива да ни вълнуват, просто трябва да се абстрахираме от тях. За съжаление все още доста българи са облъчени с тази глобализация, която проповядва как света трябва ще бъде едно голямо село без отделни нации и всичко да бъде размито. Доста от българите все още не виждат опасноста да бъдат как ще бъдат изтласкани от собствената си страна.
  В твоя анализ обаче си засегнал първия етап на този процес. Чрез циганският терор да бъде сведен до минимум броя на българите. Ще дойде момента обаче и за втората серия – нашата земя се подготвя да бъде заселена от богати евреи, англичани и др. които изкупуват българската земя…тогава и самите цигани ще изпаднат в нашето положение. Нас може би няма да ни има вече за да видим това… а пък е ясно, че циганите(паразитите) не могат да виреят, когато гостоприемника (българите) ги няма.

 2. Фелдмаршале, искам да ти обърна внимание на факта, че не циганският терор е причина за ниската раждаемост сред българите. Двете неща нямат абсолютно никаква връзка. Първо се замисли ти колко деца имаш, пък после ще броим децата на другите. Проблемът е при нас. Защото дори и един ден в България да няма и един циганин, българите пак ще изчезнем, ако я караме така.
  А що се отнася до богатите евреи и англичани, които изкупували българската земя… България се изкупува от турците, особено по нашия край – в Източна България. Другото са глупости, съжалявам, или бъркаш или просто не знаеш коя е основната заплаха.

 3. FELDMARSCHALL

  Написах „и други“ т.е. турците също влизат в това число. А връзката между циганския терор и ниската раждаемост на българите е косвена – и двете неща се контролират от външни антибългарски сили, или т.нар. световно правителство в сянка. Това не е някаква теория на конспирацията, а очевадната действителност, която се доказва със всеки изминал ден. Иначе си прав за това, че ние българите също сме виновни, и вината ни се състои в това, че не се съпротивляваме, а сме изпаднали в някаква абсолютна апатия, сякаш сме се нагълтали с перманентни опиати…

 4. Не вярвам в световно правителство. Вярвам в себе си и в нашия народ. Ако ти искаш да имаш три деца, фелдмаршале, няма кой да те спре. Въпрос на личен избор е, а не на контрол от „външни“ сили.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *