Кой НЕ иска да спре рекламата на хазарт в България?

реклама на хазарт в българия

Вчера предложената от нас забрана на рекламата на хазарт по медиите не се прие. Мнозинството на ППДБ-ДПС-ГЕРБ я отхвърли. Сега очакваме същото мнозинство да отхвърли и предложената от нас великденска добавка от 100 за всички пенсионери.

А иначе сглобката се била разпаднала… Неслучайно вчера за пореден път Атанас Атанасов от ППДБ за пореден път унизително се моли на ГЕРБ да управляват заедно. Единствената сила, която може да спре повторението на тази тройна коалиция в бъдещия парламент на България, е Възраждане!

Последвайте моя канал в Телеграм и нашия канал във Вайбър, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации!

Сподели поста:

Свързани статии

2 коментара на “Кой НЕ иска да спре рекламата на хазарт в България?”

  1. Янка Аврамова

    Тези,които желаят деградацията на едно общество,неговото опияняване в блудство,пороци,зависимости и умопомрачение,същите тези не желаят спирането на рекламата на хазарта, на това лично и обществено бедствие.На богословски език тези се наричат легиони демони ,слуги на лукавия.. Лукавият усърдно и неуморно работи за гибелта на човека,обществата и държавите .А слуги на лукавия са милиони,милиони по целия свят и у нас .В България слуги на дявола стоят в управлението и на трон и старателно стъпка по стъпка целенасочено правят стратегии за физическо и духовно унищожение на цяла нация .Само ,че тези лукави люде,,от които и демоните ще се стреснат,и които са яхнали България ,забравят за Кръста Господен,пред който ще се стъписат,и Който Кръст ,все пак въпреки всичко охранява България!

  2. Янка Аврамова

    Същите тези ,които неуморно работят за духовното и физическо унищожение на България,не искат да бъде спрян хазарта .

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *