БСП удари дъното

Вчера БСП-София издълба нова дълбока дупка в дъното. След като миналата седмица цялата група общински съветници подкрепиха ГЕРБ и ППДБ за избора на председател на столичния общински съвет, след като кандидатката им за кмет Григорова беше избрана за председател на една от столичните комисии с гласовете на ГЕРБ, след като на практика цялата им софийска организация се вля в ГЕРБ и сега от нея всекидневно напускат цели районни структури, вчера БСП-София поискаха оставката на областната управителка на София, защото… върнала обратно всички избрани председатели на комисии и насрочила нова процедура. Не стига, че се продадоха, но и сега реват за това, че не могат да почнат да осребряват продажбата.

Не че и ние не пострадахме от предателство, но Възраждане има 3 общински съветници, докато БСП вече няма нито един. Не знам дали централното ръководство на БСП ги изключи от партията си, както постъпихме ние, и както е редно, но има и още нещо – нашият кандидат за кмет не стана мюре на ГЕРБ в съвета, за разлика от кандидатката на БСП. Случващото се в София е отвратителен пример за продажничество и предателство в политиката, който е само един от хилядите подобни през последните 35 години, довели до отдръпването и, да си го кажем направо, отвращението на 60% от българите от политиката.

Затова задачата на Възраждане е толкова трудна. Защото трябва да убедим милиони разочаровани, отчаяни, обезнадеждени човеци, че има смисъл от борбата за свобода и правда, и че не всички, занимаващи се с политика, са майкопродавци и престъпници. Затова не правим компромиси, затова си признаваме грешките, когато ги правим, затова не прощаваме измяната и предаването на интересите на нашите избиратели и българските граждани. Защото България има отчаяна нужда от възраждане, и защото Възраждане е последната отбранителна линия на българската нация и остатъците на българската държавност. Нямаме право да отстъпваме и ще се борим до победа, каквото и колкото да ни струва това!

Последвайте моя канал в Телеграм и нашия канал във Вайбър, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации!

Сподели поста:

Свързани статии

1 коментар на “БСП удари дъното!”

  1. Марина

    Борбата ще е много трудна,за това всички които искат България да остане и пребъде на картата като държава,трябва де се обединим и борим!🍀🇧🇬❤️Да живее България🍀🇧🇬🇧🇬🇧🇬🍀❤️

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *