Честит Ден на труда, българи!

ден на труда

Честит ден на труда, уважаеми сънародници! Днешният празник ни дава прекрасен повод да направим равносметка за свършеното от нас в Народното събрание през последните 12 месеца. Внесохме 38 законопроекта, от които бяха приети 8, 15 отхвърлени, а 15 така и не бяха допуснати за разглеждане. Внасяли сме по един закон средно на всеки 9 дни.

Така Възраждане за трети пореден парламент е най-продуктивната парламентарна група, независимо от факта, че винаги досега е имало групи с повече депутати от нас. Същото нещо важи и за активността ни в комисиите и пленарната зала – представителите на Възраждане държат челните места по брой на изказвания и предложения.

Вчерашният ден, който силно се надявам да бъде последен в работата на това позорно антиНародно събрание все пак донесе и една важна за нас победа – успяхме да прокараме наши законови промени, с които забранихме рекламата на хазарт в медиите и интернет, както и ограничихме броя на казината и игралните зали в страната. Хазартът е болест, която трябва да се лекува, а не да се поощрява! Вчера Възраждане даде първото лекарство на българския народ за излекуването му от тази зараза.

В парламента свършихме много работа, но можехме да свършим и много повече, стига да имахме повече власт. Властта, уважаеми сънародници, е във вашите ръце, и само от вас зависи на кого ще я дадете! Не го забравяйте! Затова на 9 юни не просто отидете да гласувате, а гласувайте за Възраждане! Защото повече така не може – крайно време е да почнем да възраждаме България!

Последвайте моя канал в Телеграм и нашия канал във Вайбър, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации!

Сподели поста:

Свързани статии

Ибрахим Реиси

Кои са следващите?

Когато миналата седмица беше извършен опит за убийство срещу словашкия мин.-председател Роберт Фицо, зададох следните два въпроса – кой има

Прочети повече

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *