ДПС управлява държавата

дпс - делян пеевски

Това, на което ставаме свидетели в Народното събрание, е безпрецедентно и ненормално. Имаме народни представители, които заплашват други народни представители с убийство. Имаме народни представители, които посягат на бой. Имаме народни представители, които буквално се опитаха да пребият други народни представители. Стана следното. ДПС, този модерен башибозук скочи срещу единствената българска политическа организация в парламента. Заплахите за убийство дойдоха от ДПС. Физическата саморазправа дойде от ДПС. Целият престъпен натиск дойде от ДПС.

ДПС управлява България

Преди да се случи това, Росица Кирова отиде да говори с Пеевски – дали да прекрати заседанието? Пеевски три пъти каза не. За пореден път ставаме свидетели кой реално управлява държавата. Държа да кажа на българските граждани това, което знам, че медиите няма да им кажат. ДПС управлява българската държава в момента. Реалният министър-председател е човекът, който управлява в момента Народното събрание – законодателната власт, съдебната власт и изполнителната власт. Този човек е Пеевски. ДПС е подчинило държавата. Народни представители от ДПС заплашват българи с убийство. Български народни представители.

Това, което е най-важното в момента, е, че управляващата престъпна сглобка няма да се поколебае както миналата седмица казахме, след като започна с рязането на глави на паметници, да продължи с рязането на глави и на хора. И то с директни преки, заплахи за убийство. Кой започна с унищожаването на българското историческо наследство, кой гази закона с приемането на поправките в Конституцията по абсолютно престъпен начин.

Пред кого са отговорни другите партии в парламента?

В крайна сметка това, което ние правим е това, заради което са ни пратили нашите избиратели тук. Да отстояваме техните права. Лошото е, че ако ние правим това, което сме обещали пред нашите избиратели, другите го правят, защото са го обещали пред чужди посолства. Ето това е разликата. България в момента не е държава. България е една подчинена колония, управлявана пряко и директно отвън, с марионетки, вътре в Народното събрание. Това, на което станахме свидетели, е показателно за пълния крах на българската държавност, за тоталната нелегитимност на това Народно събрание и на това управление.

Последвайте моя канал в Телеграм и нашия канал във Вайбър, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации.

Сподели поста:

Свързани статии

5 коментара на “ДПС управлява държавата”

 1. Вацлав Антонов

  „Колкото по зле, толкова по добре!“ Нека „Възраждане да осведомява народа за всички прогиводаконни действия на „сглобката“! Скоро народа масово ще скочи! Бъдете сигурни в това! Но няма да е по рано от 6 месеца!

 2. Ивелина Кавръкова-Перейра

  Драги Българи!!!.До кога ще оставим тази НАГЛА,ПРАСЕОБРАЗНА ФИЗИОНОМИЯ,
  НАРЕЧЕНА ПЕЕВСКИ,ДА НИ КОМАНДВА И ДА НИ ВОДИ КЪМ ДЪЛБОКАТА ПРОПАСТ, НАРЕЧЕНА
  „ФАШИЗЪМ“?
  ВРЕМЕ Е ЗА
  „ВЪЗРАЖДАНЕ“
  ТЕ СА НАШЕТО СПАСЕНИЕ,ТЕ СА НАШЕТО ДОСТОЙНСТВО,ТЕ СА
  НАШЕТО БЪДЕЩЕ, ОЦЕЛЯВАНЕТО НА НАЦИЯТА НИ, ОСВОБОЖДАВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ ДУХ..
  С“ВЪЗРАЖДАНЕ“
  КЪМ ПОБЕДА…
  СМЪРТ НА ФАШИЗМА,СВОБОДА НА НАРОДА

 3. Богдан Попов

  Чудя се дали българския народ разбира че това което става в България е едно към едно с това което стана в Украйна. САЩ искат България да я няма на картата на света. Те да използват тази територия само да стрелят по Русия. За нас българите изобщо не ги е грижа. Иска ли този народ да има фашизъм тука или не? Тогава на следващите избори излезте и гласувайте за Възраждане масово.

 4. Външният вид на лицето Пеевски е отвратителен досущ като неговата душевна мизерия.
  Отвратително е дори да го наблюдава човек, камо ли да бъде в негово присъствие.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *