„Кога ще ги стигнем американците?“

тръмп

В петък мина поредното заседание на делото, което прокуратурата води вече четири години срещу мен заради това, че съм говорил по телевизията срещу т.нар. противоепидемични мерки. Краят му не се вижда, ще се точи още години – в крайна сметка това му е целта, периодично американските жълто-кафяви канали като Капитал, Дневник и т.н. да пишат с оргазмично удоволствие за „обвинямия Костадинов, който отново беше изправен на подсъдимата скамейка“ 🙂

Само че в същия този ден, докато аз водех поредната си схватка с прокуратурата, се оказа, че съдът в САЩ е осъдил Доналд Тръмп на 83 млн долара глоба, която трябва да плати на жена, завела дело срещу него преди година. Поводът за делото е „изнасилване“, което според жалбоподателката Тръмп е осъществил срещу нея преди 30 години в пробна на нюйоркски магазин. Сега обаче запазете внимание – първо, съдът осъжда Тръмп не заради „изнасилването“, а защото отрича, че го е извършил, и второ, ищцата е поискала 10 млн долара обезщетение, а съдът и присъжда 83 млн долара.

Както се казва, кога ще ги стигнем американците:) Като гледам какво се случва с моя брат по съдба и съдебни дела, аз, с моите няколко ареста, две текущи дела в съда и два доноса срещу мен от Паси и Лорер в Комисията за защита от дискриминация съм си направо без никакви проблеми:)

Сега сериозно. Очевидно е, че срещу всички, които са заплаха за установения глобален неофашистки ред, се действа напълно еднотипно, само мащабите са различни. Това на свой ред ни задължава да действаме на свой ред организирано и да не се борим поотделно. И ние го правим. В следващите няколко месеца делегации на Възраждане са канени да посетят основните европейски държави, САЩ, Русия и Китай. Навсякъде ще говорим на нашите съмишленици следното – съединението прави силата!

Последвайте моя канал в Телеграм и нашия канал във Вайбър, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации.

Сподели поста:

Свързани статии

1 коментар на “„Кога ще ги стигнем американците?“”

  1. Ваня Николова

    Всички либерасти и майкопродавци , рушители на историята и културата български- огън да ги гори!

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *