За „независимите анализатори“ като агенти на влияние

Костадин Костадинов за чуждите агенти

Последвайте моя канал в Телеграм и нашия канал във Вайбър, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации!

Днес ще говорим по една тема, която и друг път съм коментирал и засягал, но сега, с наближаването на европейските избори, ще става все по-актуална. Става въпрос за така наречените анализатори. „Независимите анализатори“, слагам големи кавички и на независими, и на анализатори, в интернет. Хора, които претендират, че се борят със статуквото, хора, които претендират, че искат да премахнат колониалната зависимост на България, но същевременно оплюват единствената алтернатива, която съществува в България в момента, и това е „Възраждане“.

Тези хора, така наречените независими анализатори, всички почти, без може би едно, две, три изключения, които са просто добри, но заблудени души, са изцяло в услуга на американското посолство и, повярвайте ми, това, което правят, въобще не е безвъзмездно. Става въпрос за много добре платени услуги. Хора, които говорят как „Възраждане“ е организация, която нещо си, даже няма смисъл да повтарям техните клевети, всъщност имат една единствена цел – на тези избори, които предстоят на 9.юни, да не се вдигне вълна, която да увеличи подкрепата за „Възраждане“.

Големият кошмар на американците е българският народ да се събуди. Затова въпросните „анализатори“ работят в посока да има ниска избирателна активност, да излязат да гласуват около 20-30% от гражданите. Като 70-80% от тези 20-30% да бъдат или купени, или уплашени, или чисто и просто да са хора, които са зависими от своите работодатели (които в нашата страна все повече и повече се превръщат в робовладелци). И така, на практика, българският народ няма да излезе да гласува за собственото си бъдеще.

Ужасът сред американците е много голям. „Възраждане“ е организация, която не просто не контролират. Тя се разраства и става все по-голяма и по-голяма. Миналата седмица в Русия беше делегация на „Възражение“, която беше там по покана на партия „Единна Русия“. Делегацията участва във форум, който е изключително важен и символичен, казва се Форум за борба с колониалните и неоколониалните практики и свобода на нациите.

Впрочем, единствената политическа организация от Европейския съюз, която присъстваше там, беше „Възраждане“. Никой друг не отиде, защото ги беше страх. Никой друг. Освен нас. Това беше много добре оценено, изключително ласкав беше приемът. Разбира се, не само в страната домакин – Русия, но и от страна на абсолютно всички, които участваха в този форум, а те бяха десетки представители от още 44 държави. Установихме много добри контакти с „Африканския национален конгрес“ – партията на Мандела, която успя да се пребори с апартейда в Южна Африка и е управляваща политическа сила там вече десетилетия наред.

Всичко това в момента буквално влудява и вбесява американците и точно поради тази причина те изкарват на преден план абсолютно всички свои „кучета“. Казвам кучета, защото на практика това са те. Това са едни такива, как да кажа, бедни дребни хорица, на които им се хвърлят някакви огризки и те се хранят като помияри под трапезата, като имат една единствена задача – да говорят против „Възраждане“.

Обърнете внимание, така наречените „независими анализатори“ почти никога не коментират правителството. Кажат една-две думи от кумова срама, ей така за протокола, против правителството и след това започват да говорят само и единствено за „Възраждане“.

Когато чуете някой да говори против „Възраждане“, искам да ви кажа едно – той работи за американците. Казвам ви го съвсем директно. Имаме сведения, знаем. Ще ви дам пример. Има едно лице, което се подвизава в мрежата като полковник. То не е полковник, никога не е било такова. Когато си шофьорът в НСО, е много трудно да сложиш няколко звездички на пагоните. Но това лице в момента е изключително тиражирано от американците, защото, забележете, то работи в университета на Сорос в България – Нов български университет. И е показван абсолютно навсякъде. Американците имат начини, с които да лансират този така наречен подполковник или като какъвто се представя. По този начин се опитват да заглушат гласа на „Възраждане“ и да създават шум в периферията, който да ни отклонява от нашия път. Това, че няма да стане, няма да стане. Това – някой да се връзва на такива същества, като този полковник или подполковник, също няма как да стане.

В този момент искам да се обърна към вас с призив. В крайна сметка, както знаете много добре, има възможности за събаряне на абсолютно всяко едно достигане в мрежата. Този канал в YouTube, в който сме ние с вас сега, макар и изначално доста ограничен, допълнително е ограничаван от американците, тъй като все пак ние играем на тяхна територия. Затова молбата ми към вас е да се обърнете към ваши приятели, съмишеници, каквито още искате близки хора и да ги мотивирате да се абонират за моя канал. По този начин ще могат да виждат едно към едно това, което аз казвам, без цензура.

Друг е въпросът дали ще го видят всички, защото заради „shadow ban“, който е наложен, изключително трудно става достигането и се оказва така, че аз имам 88 000 абонати, а тези видеа, които правя, достигат до 20 000, максимум 30 000 души. Това естествено не е нормално. И обратното, виждаме как хора, които нямат никакво достигане, са изкуствено стимулирани да достигат до максимален брой хора.

Точно поради тези причини имам нужда от вашата подкрепа. Накарайте максимален брой хора да се абонират за канала на „Възраждане“ и за канала на Костадин Костадинов. Защото това е начинът да достигнем до максимален брой хора. Колкото и да е трудно. Сами виждате, че по медиите не ни канят, а отделно те са превърнати в арена, на която непрекъснато се замерва с кал „Възраждане“. Това, което се казва за нас там, е или лошо, или нищо.

Последвайте моя канал в Телеграм и нашия канал във Вайбър, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации!

Сподели поста:

Свързани статии

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *