Прокуратурата отказа да иска разпускане на Възраждане

разпускане на възраждане

През 2020 г. ДАНС и Прокуратурата поискаха заличаване и забрана на „Възраждане“. В началото на 2023 г. заличаване и забрана на „Възраждане“ поискаха най-видните представители на българската грантоядна общност, откърмена и отхранена от американското посолство през последните 34 години с цената на стотици милиони долари.

Първият опит приключи безславно в съда. Само ще припомня, че тогава Прокуратурата твърдеше, че имало починали хора, които били учредители на „Възраждане“. Когато поискахме да покажат смъртните им актове, се оказа, че такива няма, защото хората са си живи и здрави. За другите прокурорски лъжи дори няма смисъл да говоря. Същата безславна съдба има и вторият опит. Тук само ще отбележа, че единият от мотивите на чуждите агенти срещу нас е, че „съхраняването на нацията е фашистки постулат“!!! Запомнете това, уважаеми сънародници!!! Ако искате да съхраните българската нация, то вие сте фашисти!

Е, нямам какво повече да добавя. Все пак за пореден път ще отбележа, че когато правото и законите са на наша страна, дори и отявлено фашизираните агенти на посолството няма как да успеят да ги потъпчат.

Последвайте ме в Телеграм, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации.

Сподели поста:

Свързани статии

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *