Последен шанс за радикална промяна

Оставката на Бойко Борисов и правителството му изненада малцина. Но също така малцина са готови с решение на въпроса – какво правим сега? И това е повече от добре. За първи път от 15 години българите имаме в ръцете си шанс за радикална промяна. Хората на улиците и площадите ясно казаха, че не искат никоя от съществуващите политически формации да възсяда недоволството им. Сега е моментът за още малко смелост и най-сетне да направим стъпката, която през последните две десетилетия наричаме галено „преход“.

Нелепо е как Станишев и всички подобни надигнаха глава и вече се чувстват предсрочни победители. Показват тотално пренебрежение към протестиращите и се държат така, сякаш никога не сме се събирали по улиците и площадите и срещу тях. И с цялата си наглост се самопредлагат отново – като алтернатива.

Дано повече хора го осъзнаят – имаме уникален шанс за радикална промяна. Може би дори последен. Потенциалът ни обаче е огромен!

Ето какво правим сега!

Сподели поста:

Свързани статии

БПЦ

БПЦ е под заплаха!

Преди няколко дни в Цариград трима български владици осъществиха общо служение с украински разколници. Службата беше осъществена със съдействие на

Прочети повече

9 коментара на “Последен шанс за радикална промяна”

 1. сарамат

  костадине, костадине това е най лошото което можеше да ни се случи сега, нито ще видиш радикална промяна, нито дори малка стъпка, най-много обедняла държава затънала в дългове с двойни лихви от сегашните, без пари за пенсии и с огромен сив сектор, без инвестиции и дори минималния ръст на БВП от 0,5% тъй като ЕС ще спре кранчето. жал ми е за хората, ще станат още по-беди, пък после ще скачат от Аспарухов мост

 2. Панче Тодоров

  БКП+ДПС+ДС+СДС+България на гражданите с цялата си наглост се самопредлагат отново – като алтернатива. Какво безсрамие и късогледство. Тия коити са главно виновници за този протест да се предлагат отново вместо да се засрамят и да мълчат. Мълчанието е злато но това не важи за тях.

 3. Вяра Попова

  Дано по-бързо да си дойде всичко на мястото си, защото ще се доокраде и малкото което остана. Трябва Нова конституция, за да има радикална промяна.

 4. Сарамате, Сарамате, няма разлика между ГЕРБ на Бойко, БСП на Сергей, НДСВ на царя и СДС на Костов. Едни и същи мръсници, които окрадоха България.

 5. И.Илиев

  Костадине , Костадине какво от България окрадоха ?

  През 1990 г. Андрей Луканов и другите политически наследници на Живков съобщиха официално за фалита на държавата. Тогавашният премиер Луканов обяви едностранно мораториум върху плащанията по външния дълг, който се оказа над 10 млрд. долара и за който българските граждани не подозираха
  България на два пъти е била доведена до банкрут от управлението на комунистическата партия,

  След 1987 г. икономиката на България е била поддържана на изкуствено дишане с помощта на огромните кредити от западни държави и банки. Социалистическата държава е изпаднала в неплатежоспособност още на 15-ата година от съществуването си. Това се дължи най-вече на неразумното използване на външните заеми, които към 1960 г. са достигнали 3 млрд. лв.

 6. Искам да кажа на Паднишев, Костов, Доган
  и цялата политическа сган.
  Този протест е И срещу вас
  за това, че 23 години злоупотребявахте с поверената ви власт.
  Време ви е за затвора,
  а на власт да дойдат умни и честни млади хора.

 7. Илиев, да разбирам ли, че според теб всичко у нас е построено след 1989 г.? Това ще е доста интересна и оригинална концепция:)

 8. И.Илиев

  Да смятам ли господин Костадинов, че според вас Тодор Живков и Андрей Луканов не са от грабителите на България .
  И помислете къде са парите на пенсионерите плащали осигуровки в НРБ, че сега получават пенсии от нашите осигуровки и нямат пари за ток и храна ?! Майка ми работеше за 150 лева – 50 долара . Хляба беше 0.36 ст , бензина 1.00 лв и нямаше как да излезе на протест.
  За да не продължиш със заяждането, не смятам , че сега България е добре защото трябваше да е много по-добре ! Но младите политици не си дадоха навреме сметка , че трябва да изритат комунистическите агенти от челните редици на партиите си и да градят нова България вместо да страдат за минало в което дори не са живяли съзнателен живот.

 9. Да, посочените от вас са грабители. Що се отнася до парите на пенсионерите, търсете ги в социалните помощи на циганите. И вместо да гледате назад към миналото с носталгия или омраза, без значение, помислете какво бихте могли да направите за бъдещето. Защото само това зависи от нас. И от вас.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *