Свобода за Милан Димитров!

Милан Димитров

Един невинен българин, Милан Димитров, лежи вече 16 месеца в гръцки затвор по искане на американски прокурор. Днес парламентарната група на Възраждане за пореден път се застъпи за него. Вчера организирахме и протест пред американското посолство, на който поканихме всички български медии да дойдат, за да разговарят с роднините на Милан. Знаете ли колко дойдоха? Само 3 – БТА, Евроком и една китайска телевизия! Китайците отразиха борбата за свободата на един българин, но не и антинационалните ни телевизии БНТ, Лъжи ТВ и ЛайНова.

Тъй като наглите служители на байдъновата администрация отказаха среща с роднините на Милан, предстои да организираме голям протест пред американското посолство. Включете се и вие в разгласата, защото днес е Милан, утре може да е всеки един от нас. Достатъчно е просто някой американски прокурор да каже, че вярва във вашата виновност, и вие ще бъдете арестувани, екстрадирани, съдени и затворени в затвора до края на дните си. Това, че сте невинни, няма да има никакво значение. Повече така не може! Нека защитим нашия сънародник и да застанем като един зад него!

Последвайте моя канал в Телеграм и нашия канал във Вайбър, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации!

Сподели поста:

Свързани статии

1 коментар на “Свобода за Милан Димитров!”

  1. Десислава Кирова

    Предлагам Възраждане 🇧🇬 да си направи реклама която, да се излъчва по всички телевизии в най-гледаното време. Щом може да рекламират колко, ще е хубаво когато приемем еврото, значи и това може.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *