Какво иска Левон Хампарцумян?

левон хампарцумян

Вчера на посещение в България беше Паскал Донахю, председател на Еврогрупата. Тази организация включва страните членки на еврозоната и е на практика един мини ЕС вътре в големия ЕС. Представители на Възраждане бяха два пъти на среща с него, като по време на срещите му разясниха ситуацията в България – че 80% от населението не желае еврото, че беше потъпкана демократичната ни воля за референдум, че правителството подготвя фалшификация на статистическите данни, за да ни вкара насила в еврозоната, и че ще реагираме крайно и радикално при насилствено унищожаване на българския лев.

Сега внимание! На всичките ни изказвания ирландецът реагира вежливо и дипломатично. Със сигурност можем да сме сигурни, че разговорите ни ще донесат сериозни негативни последици върху престъпните планове на правителството. Обаче един български гражданин, лицето Левон Хампарцумян, си позволи за пореден път да се изхрачи в лицето на целия български народ, заявявайки, че не може 1.5 милиона неграмотни българи да гласуват за това дали да се запази или не българския лев.

Разбрахте ли, неграмотници? Вие нямате право на глас за вашия собствен живот, според Хампарцумян. Чак се чудя защо е определил неграмотните само на 1.5 милиона, а не ги е закръглил направо на 6 милиона?

За да не допускаме повече подобни нагли, самозабравили се българомразци да ни храчат в лицата и да ни ограбват всекидневно, трябва да излезем масово да гласуваме на изборите на 9 юни! Масово!!! Защото гласът за Възраждане е глас за българския народ в европейския парламент и глас в защита на нашата свобода и независимост!

Последвайте моя канал в Телеграм и нашия канал във Вайбър, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации!

Сподели поста:

Свързани статии

1 коментар на “Какво иска Левон Хампарцумян?”

  1. Ваня Римпапова

    Разговора, който проведохте с Г-н Паскал беше добър ход, но от отговора му, че за България е добре, да приеме еврото, се подразбира само едно, и то е: Ще си затворят очите пред всяка фалшификация от страна на нащо правителство и ще ни приемат в еврото въпреки всичко. Наясно с този факт е и Радев, и затова не наложи вето за отказа за референдум, за запазване на българския лев. Всичко вече е отработено и решено отдавна. Това налага задължителното гласуване на 09/06/24 за ПП ВЪЗРАЖДАНЕ!!!

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *