Среща с Марк Айваньо

Марк Айваньо

Вчера в парламента по наша покана пристигна Марк Айваньо, председател на фракцията „Републиканци за национално обновление“ в Републиканската партия на САЩ. На първата ни среща се договорихме да подготвим и подпишем меморандум за споделяне на общи ценности – консервативни, традиционни и християнски. Говорихме три часа за българската, американската и световната политика. Стигнахме до много общи изводи и установихме, че имаме почти изцяло идентични възгледи.

Когато журналистите го питаха не се ли притеснява, че разговаря с партия, която критикува неговото правителство, той отговори, че също критикува неговото правителство. Когато го питаха не се ли притеснява, че ни наричат проруска партия, Марк отговори, че и Тръмп е наричан проруски.

Аз нямам какво повече да добавя. Нашата визия за България сме я казвали хиляди пъти – всекиму можем да бъдем съюзник, никому няма да позволим да ни бъде господар.

Изпратихме Марк Айваньо и пожелахме успех както на него, така и на Тръмп в започналата вече предизборна кампания. Светът и САЩ ще бъдат много по-нормално и спокойно място за живеене, ако Тръмп спечели президентските избори следващата есен.

Последвайте ме в Телеграм, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации.

Сподели поста:

Свързани статии

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *